Her er linker til noen Mike Oldfield - sider jeg vil anbefale. Sider jeg selv har hatt glede av, og lært mye av.

 

   
  Mike Oldfield.org Offisiell side. Helt grei side med nyheter, diskografi, biografi, spill, forum og annet nyttig stoff.
   
  Mikeoldfieldofficial.com Dette er også en offisiell side. Med oversikt over utgivelser, nyheter, spill, og annet. Er likevel ingen god side. Virker litt uferdig. Men kan være grei å titte innom.
   
  Amadien.net Dette er den siden på nettet som gir best oversikt over Oldfield`s offisielle album-, singel-, og video-utgivelser. Må innrømme at jeg har "stjålet" en del herfra.
   
  Jon Arnes Mike Oldfield side. Dette er min egen Mike Oldfield side som jeg laget for et år siden. Den er en del av hjemmesiden om meg.
   
  Tubular.net Dette er vel den beste Oldfield-siden på nettet. Bedre enn de offisielle. Inneholder veldig mye dybdeinformasjon, noe jeg setter pris på.
 
  Bootlegs Og dette er den siden som gir best oversikt over skogen av bootlegs som fins på markedet. Nesten skremmende å se hvor mange som har blitt laget. Er vel egentlig bare et tegn på Oldfield`s popularitet. Også her jeg lånt en del stoff.
   
  Oldfield.no Og dette er en engelsk-språkelig side laget av Kjell Rasmussen fra Horten. Veldig oversiktelig og bra side. Tydelig at han har god kjennskap til Oldfield.
   
                                                                               Webmaster : Jon Arne Madsø